Posted by dandyslick @ 11:59 pm on October 8th 2007

Hunkemöller nu ook voor heren!

Hunkemoller - MannencollectieNa haar jarenlange expertise op het gebied van dameslingerie komt Hunkemöller nu met een eerste mannenlijn: ‘Hunke’. De collectie bestaat uit drie verschillende basic T-shirts en slips.

Met het succesvolle ‘mannenpakket’ welke heren vorig jaar via internet konden bestellen, bestaande uit een originele Hunkemöller minivrachtwagen, een speciale Hunkemöller kalender en een mannenboxer, was door Hunkemöller de eerste stap gezet richting een mannenlijn.

Na veel enthousiaste reacties en vraag naar een grotere collectie hebben de ontwerpers van Hunkemöller drie maanden gewerkt aan de eerste artikelen voor heren: een T-shirt met v-hals, een ronde hals of mouwloos. En een slip, boxer en een boxer met lange pijp.

De mannencollectie is alleen online verkrijgbaar en vanaf 26 september online te bestellen.