Posted by dandyslick @ 4:42 pm on March 5th 2007

SOYUZ heeft nieuwe modellen aan collectie toegevoegd!

Sinds kort heeft SOYUZ nieuwe modellen aan collectie toegevoegd.

Nieuwe SOYUZ modellen SOYUZ introduceert drie geheel nieuwe modellen, van links naar rechts, CONSTRUCTOR, OFFICER en ARGO. Daarnaast worden van zeven bestaande modellen nieuwe varianten geintroduceerd.

SOYUZ horloges zijn prestigieuze mechanische horloges, zij vertellen een verhaal dat terug gaat tot de jaren 40 van de vorige eeuw. Jozef Stalin gaf toen de opdracht tot het produceren van horloges van het merk SOYUZ in een geheim wapendepot bij Moskou.

SOYUZ horloges waren niet te koop, maar werden als onderscheiding uitgereikt aan leiders van het regime. Het was SOYUZ die Sovjetleiders vergezelde tijdens de grote momenten van de 20e eeuw.

Check www.soyuz-watch.nl.